Slægtsforskertræf

Siden foreningens 25 års jubilæum i 2006 har det været en tradition, at afholde et Slægtsforskertræf i september måned.

I 2016 afholdes Slægtsforskertræffet lørdag den 24. september 2016 på Sønderborg bibliotek.
Læs mere om programmet for dagen i det senest udsendte medlemsbrev, på websidens kalender eller i denne pdf-fil: SFS-Slægtsforskertræf2016                 Einladung auf deutsch: Einladung-2016

Slægtsforskertræffet er en hyggelig dag, hvor det vil være muligt at se andres forskning, høre et eller flere foredrag, få nye impulser og ideer til din egen slægtsforskning, samt kontakt til andre slægtsforskere og lokalhistorisk interesserede.

Alle interesserede inviteres til at deltage i Slægtsforskertræffet og til at vise noget af den spændende slægtsforskning vi hver især arbejder med.
Det kan f.eks. være et ringbind med breve, udkast til en slægtsbog, postkort fra 1. verdenskrig, diasshow på PC eller en enkel slægtstavle, der kan hænge på væggen. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du vil præsentere din interesse.

Om man er nybegynder eller har slægtsforsket i flere år er uden betydning – alle er velkomne til at deltage i Slægtsforskertræffet som gæst eller udstiller.

Praktiske oplysninger:

  • Gratis mad til tilmeldte udstillere:
    Bestyrelsen bestiller en madpakke (f.eks.3 halve stykker smørrebrød) til de tilmeldte udstillere, hvorfor tilmelding er nødvendig.
  • Gæster og ikke-tilmeldte udstillere skal selv medbringe mad, da der ikke er mulighed for at købe mad på biblioteket.
  • Der vil være mulighed for at købe sodavand, te og kaffe til træffet.

Tilmelding som udstiller skal af hensyn til bestillingen af maden ske senest 18. september 2016  til foreningens sekretær pr. mail eller telefon 74 42 21 13 (bedst efter kl. 17 på hverdage).
Fortæl gerne lidt om, hvad du udstiller og hvor meget plads du forventer, at have brug for f.eks. 1 eller 2 borde, opslagstavle eller vægplads.

 Herunder kan du set enkelte fotos fra de seneste Slægtsforskertræf: