Bliv medlem

For den beskedne sum af 170 kr. årligt kan du og andre i din husstand frit deltage i foreningens møder, foredrag, generalforsamling, udflugter og meget andet.
I forbindelse med særlige kurser og enkelte arrangementer kan der blive opkrævet entré / deltagerbidrag fra medlemmer, men det vil da være annonceret ved det enkelte arrangement.

Hvis du kunne tænke dig:

• at være medlem;
  • at støtte foreningens arbejde;
  • at få tilsendt en “huske-mail” om foreningens arrangementer mm;
  • at få indflydelse på foreningen, komme med ideer, har ønsker til foredrag og udflugter, eller måske etablere en studiegruppe om et bestemt emne;
  • at få indflydelse på Statens Arkiver via BrugerrådetRigsarkivet Aabenraa, hvor Slægtshistorisk Forening Sønderjylland er repræsenteret;
  • at modtage et medlemsbrev fra Slægtshistorisk Forening Sønderjylland 2 gange årligt, samt
  • at modtage “Slægten” 2 gange årligt. “Slægten” er et medlemsblad for Sammenslutningen af Slægtshistoriske Foreninger – SSF, som Slægtshistorisk Forening Sønderjylland er medlem af.

Så kontakt foreningens kasserer eller et bestyrelsesmedlem på mail eller ved et af foreningens møder.

Netbank:

Kontakt evt. kassereren, hvis du ønsker at indbetale via netbank eller overfør 170 kr. på konto:
Reg. nr. 1551 Konto nr.1504088.

HUSK at skrive mindst dit navn og postadresse.
Tilføj også gerne din mail-adresse – så får du også en mail med påmindelse om næste arrangement.

Skriv kommentar