Bliv medlem

For den beskedne sum af 170 kr. årligt kan du og andre i din husstand frit deltage i foreningens møder, foredrag, generalforsamling, udflugter og meget andet.
I forbindelse med særlige kurser og enkelte arrangementer kan der blive opkrævet entré / deltagerbidrag fra medlemmer, men det vil da være annonceret ved det enkelte arrangement.

Hvis du kunne tænke dig:

• at være medlem;
  • at støtte foreningens arbejde;
  • at få tilsendt en “huske-mail” om foreningens arrangementer mm;
  • at få indflydelse på foreningen, komme med ideer, har ønsker til foredrag og udflugter, eller måske etablere en studiegruppe om et bestemt emne;
  • at få indflydelse på Statens Arkiver via BrugerrådetRigsarkivet Aabenraa, hvor Slægtshistorisk Forening Sønderjylland er repræsenteret; samt
  • at modtage et medlemsbrev fra Slægtshistorisk Forening Sønderjylland op til 2 gange årligt.

Så kontakt foreningens kasserer eller et bestyrelsesmedlem på mail eller ved et af foreningens møder.

Netbank:

Kontakt evt. foreningens kasserer, hvis du ønsker at indbetale via netbank eller overfør 170 kr. på konto:
Reg. nr. 1551 Konto nr.1504088.

HUSK at skrive mindst dit navn og postadresse.
Tilføj også gerne din mail-adresse – så får du også en mail med påmindelse om næste arrangement.

Siden er sidst redigeret 27. januar 2019.

1. Jan Rose Iversen

Jeg vil gerne være medlem gruppen her.

Svar
    1. Sekretaer (Forfatter)

Til Jan Rose Iversen.

Du skal kontakte foreningens kasserer via mail (se siden http://www.shfs.dk/bestyrelsen/ ) eller indmelde dig indbetale kontingentet for 2019 via netbank eller overføre 170 kr. på konto: Reg. nr. 1551 Konto nr.1504088.

Jeg svarer dig også via mail.

Hanne Christensen
      Sekretær & webmaster