Generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamlingen, som afholdes tirsdag den 15. juni 2021 kl. 19.00, blev 31. maj 2021 udsendt til medlemmerne via mail eller brev.
Har du ikke modtaget indkaldelse, så kontakt foreningens kasserer, da det kan skyldes fejl i den opgivne mailadresse.

Her kan du se indkaldelse med dagsorden til generalforsamlingen som pdf-fil: Dagsorden til generalforsamling, 15. juni 2021. Vedtægter fra 2019 kan ses på siden “Vedtægter“.

Forslag mm. skal indsendes til sekretæren senest 8 dage før afholdelse af generalforsamlingen.
Se kontaktoplysninger på siden “Bestyrelsen” eller brug kommentarformularen på websiden.

Efter foredraget vil Arne Jessen holde foredrag om familien Moos fra Nybøl sogn. Se mere i kalenderen.
Generalforsamlingen er forbeholdt medlemmer, mens alle interesserede er velkomne til foredraget.

Praktiske oplysninger:
Sted: Multikulturhuset, Salen, Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg.
Parkering: Den lille p-plads overfor Multikulturhuset har kun få pladser og tidsbegrænset parkering.
Der henvises derfor til parkeringsanlægget P-Huset på Nørre Havnegade (indkørsel overfor Hotel Alsik) eller til p-pladser under broen.