Generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamlingen, som afholdes lørdag den 26. februar 2022 kl. 13.00, blev medio januar 2022 udsendt til medlemmerne via mail eller brev.
Har du ikke modtaget indkaldelse, så kontakt foreningens næstformand, da det kan skyldes fejl i den opgivne mailadresse.

Her kan du se indkaldelse med dagsorden til generalforsamlingen som pdf-fil: Dagsorden til generalforsamling 26. februar 2022. Vedtægter fra 2019 kan ses på siden “Vedtægter“.

Forslag mm. skal indsendes til sekretæren senest 8 dage før afholdelse af generalforsamlingen.
Se kontaktoplysninger på siden “Bestyrelsen” eller brug kommentarformularen på websiden.

Efter  generalforsamlingen er der fra kl. 14.00 foredrag om ”Brug af kort i slægtsforskningen” v/ Henning Karlby, Brenderup.  Se omtale af foredraget i programmet eller på foreningens website.
Generalforsamlingen er forbeholdt medlemmer, mens alle interesserede er velkomne til foredraget.

Praktiske oplysninger:
Sted: Multikulturhuset, Salen, Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg.
Parkering: Den lille p-plads overfor Multikulturhuset har kun få pladser og tidsbegrænset parkering.
Der henvises derfor til parkeringsanlægget P-Huset på Nørre Havnegade (indkørsel overfor Hotel Alsik) eller til p-pladser under broen.