Generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamlingen, som afholdes lørdag den 22. februar 2020 udsendes til medlemmerne via mail eller brev i begyndelsen af februar 2020.
Har du ikke modtaget indkaldelse senest den 8. februar 2020, så kontakt foreningens kasserer, da det kan skyldes fejl i den opgivne mailadresse.

Her kan du se indkaldelse med dagsorden til generalforsamlingen som pdf-fil: Indkaldelse til generalforsamling 2020. Vedtægter fra 2019 kan ses på siden “Vedtægter“.

Forslag mm. skal indsendes til sekretæren senest 8 dage før afholdelse af generalforsamlingen.
Se kontaktoplysninger på siden “Bestyrelsen” eller brug kommentarformularen på websiden.

Efter generalforsamlingen vil der kl. 14.00 være et foredrag: “Med Sind og Sjæl sprængt i Stumper og Stykker” ved Simon Kratholm Ankjærgaard. (Se omtale i kalenderen).
Generalforsamlingen er forbeholdt medlemmer, mens alle interesserede er velkomne til foredraget.

Praktiske oplysninger:
Sted: Multikulturhuset, Salen, Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg.
Parkering: Den lille p-plads overfor Multikulturhuset har kun få pladser og tidsbegrænset parkering.
Der henvises derfor til parkeringsanlægget P-Huset på Nørre Havnegade (indkørsel overfor Hotel Alsik) eller til p-pladser under broen.