Rejsen til Trankebar

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland inviterer til møde torsdag den 12. oktober 2017 med emnet ”Rejsen til Trankebar”:
Birgit Stricker beskriver oplægget således: ”Jeg har i mange år beskæftiget mig med slægtsforskning, først min egen slægt både på far og mors side, men så tog jeg fat på min mand Ove Strickers Slægt. Og det blev særlig spændende, da det viste sig, at en stor del af hans aner, som var militærfolk, boede i den danske koloni Trankebar i over 100 år fra 1731 til 1845, hvor Danmark solgte stedet til England.
Jeg er medlem af foreningen Trankebar og derfra er jeg flere gange blevet opfordret til at rejse derud. Jeg fik jævnlig tilsendt foreningsblade og billeder og meget findes på nettet, så det ville jeg nøjes med.
Men så gik foreningen i gang med at restaurere Kommandørgården, og Oves 3xtip-oldefar var Kommandant derude, det var altså der, han havde sit virke, og igen kom opfordringen, og nu sagde Ove, at jeg skulle rejse derud. Det blev et spændende ophold i uge 5 og 6 fra den 27. januar til 10. februar 2017
”.

Tid: Kl. 19.00.
Sted: Sønderborg Bibliotek, Kongevej 19-27, 6400 Sønderborg.   Indgang og P-plads via Ahlmannsvej.
Entré: 30 kr. for gæster (ikke-medlemmer). Alle er velkomne til at deltage i mødet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *