SFS: Generalforsamling 23. februar 2019

Indkaldelse til generalforsamlingen, som afholdes lørdag den 23. februar 2019, og bilag udsendes til medlemmerne via mail eller brev i begyndelsen af februar 2019.
Har du ikke modtaget indkaldelse senest den 8. februar 2019, så kontakt foreningens kasserer, da det kan skyldes fejl i den opgivne mailadresse.

Her kan du se indkaldelse med dagsorden til generalforsamlingen som pdf-fil: Indkaldelse til generalforsamling 2019 samt bilagene Love for SFS fra 1981 og sidst ajourført 2006  og Bestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter, 2019  i forbindelse med bestyrelsens forslag til ændringer af foreningens vedtægter.

Forslag mm. skal indsendes til sekretæren senest 8 dage før afholdelse af generalforsamlingen.
Se kontaktoplysninger på siden “Bestyrelsen” eller brug kommentarformularen på websiden.

Efter generalforsamlingen er der foredrag om: “Ane Kirstine Jørgensdatter. En speget forsørgelsessag. Vi følger Anne Kirstine Jørgensens liv og levned 1834-? og går i hendes arkivspor” ved Jytte Skaaning. Foredraget forventes at starte kl. 14.00. Læs omtale af foredraget i kalenderen i venstre side af websitet.

Praktiske oplysninger:

  • Generalforsamling og foredrag afholdes på adressen:
    Multikulturhuset, Salen, Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg.
    Der henvises til parkering i det gratis P-Huset på Nørre Havnegade (overfor Hotel Alsik) eller de gratis p-pladser under broen.
  • Generalforsamlingen er forbeholdt for medlemmer, mens foredraget efter generalforsamlingen er åben for alle interesserede.
  • Entré til foredraget er gratis for medlemmer, mens entré for gæster er 30 kr.
  • Foredraget er arrangeret i samarbejde med FolkeUniversitetet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *