SFS: Slægtsforsker-Café

Kom til Slægtsforsker-Café i Sønderborg onsdag den 7. februar 2024.

Denne møderække forsøger at imødekomme medlemmers ønske om at kunne mødes om eftermiddagen. Møderne kan f.eks. tage udgangspunkt i et afholdt foredrag eller et ønske fra deltagerne om at gennemgå en problemstilling, herunder en særlig kilde, søgning i databaser eller tydning af gotisk.
Bestyrelsesmedlemmer forsøger at være til stede ved møderne, men møderne skal primært være selvstyrende.  Deltagerne forventes at være med til at planlægge indholdet de enkelte dage.

  • Der er kommet forslag om at etablere en gruppe omkring FamilySearch (selvstyrende), mød op så vi kan se hvad, hvor, hvordan, hvorledes det er mulig.

Der et pt. planlagt Slægtsforsker-Café følgende onsdage:
10. januar, 7. februar, 6. marts. 3. april, 1. maj og 12. juni 2024. Samme tid og sted som angivet ovenfor.
Dette forudsætter dog, at der er interesse for at deltage i møderne. Hvis der efter de første par møder viser sig, at der ikke er interesse for denne mødetype, vil resten blive aflyst.  Evt. aflysning vil fremgå af kalenderen på www.shfs.dk.

Tid og sted: Onsdag den 7. februar 2024, kl. 14.00 til ca. 16.30, Lokale Mp1.1, Multikulturhuset, Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg.
Gratis entré for alle interesserede.

Parkering:
Der henvises til parkeringsanlægget på Nørre Havnegade (indkørsel overfor Hotel Alsik, hvor de første 2 timer er gratis) samt til de gratis p-pladser ved Kasernen og under Christian X´s bro.
Den lille p-plads overfor Multikulturhuset har kun få pladser og der er tidsbegrænset parkering.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *