SFS spørger medlemmerne

Bestyrelsen udsender snart en mail til medlemmerne i forbindelse med en medlemsunderspøgelse ang. interessen for et kursus eller lignende arrangement i Slægtsforskningsprogrammet Legacy.
På generalforsamlingen den 20. februar 2016 blev det foreslået, at lave et kursus i slægtsforskningsprogrammet Legacy – læs evt. mere om programmet på http://legacydansk.com/

Efter at have undersøgt sagen på internettet ser det ud til, at der er meget forskellige priser på kurser i Legacy – fra 200 til 1400 kr. pr. person. Af praktiske hensyn vil et evt. kursus formodentlig blive arrangeret i Sønderborg.

Bestyrelsen har derfor besluttet, at undersøge, hvor stor interessen er, for at deltage i et Legacy-kursus blandt medlemmerne.
Viser det sig, at interessen er begrænset, forbeholder bestyrelsen sig muligheden for ikke, at gå videre med spørgsmålet.

Dit svar er ikke en tilmelding – det er alene et svar på en undersøgelse.

Bestyrelsen vil derfor bede dig besvare følgende spørgsmål:

  1. Kender du / bruger du Legacy? Hvis ja, hvor længe har du brugt programmet?
  2. Er du inde i programmets finesser og vil du evt. kunne holde et oplæg om programmet ved f.eks. et medlems- og kontaktmøde?
  3. Er du interesseret i, at deltage i et Legacy-kursus?
  4. Er du interesseret i, at deltage i et én-dagskursus eller et kursus over flere aftner?
  5. Er du villig til at betale 100, 200, 300 eller 500 kr. for at deltage i et én-dagskursus eller et kursus over flere aftner?
  6. Vil du være interesseret i, at deltage i en studiegruppe omkring Legacy, hvor gruppens deltagere selv styrer møderne mm?

Send dine svar til foreningens formand på mail  senest 15. april 2016.
Besvar venligt ikke spørgsmålene i kommentarfeltet herunder.

På bestyrelsens vegne
Hanne Christensen
Sekretær.

1 Kommentar

  1. Pingback: Resultat af Legacy-spørgeskema – Slægtshistorisk Forening Sønderjylland

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *