Resultat af Legacy-spørgeskema

I april 2016 gennemførte Slægtshistorisk Forening Sønderjylland en undersøgelse ang. interessen for et kursus i slægtsforskningsprogrammet Legacy, som var foreslået på årets generalforsamling.

Af foreningens ca. 180 husstandsmedlemmer har 33 personer svaret på de 6 spørgsmål.

Bestyrelsen har på det seneste møde besluttet, at offentliggøre resultatet af undersøgelsen: se Legacy-interesse 2016, der åbner som en pdf-fil.

Bestyrelsen har set undersøgelsens resultat som tegn på:

  • Interessen for et kursus / møde ang. Legacy er ikke overvældende blandt medlemmerne (Af 33 besvarelser svarer 11 “ja” og 2 svarer “måske”, mens 17 svarer “nej” til spørgesmålet, om de er interesserede i, at deltage i et kursus).
  • Det har ikke været muligt, at finde en foredragsholder / kursusleder, der kan afholde et kursus, der samtidig er økonomisk forsvarlig, interessen taget i betragtning.
  • Interessen er stor nok, til at det kan oprettes en studiegruppe (8 personer), men det kræver, at én af de interesserede melder sig som tovholder.
    Bestyrelsen vil meget gerne være behjælpelig med, at reservere lokaler på biblioteket og omtale studiegruppen på websitet.

På bestyrelsens vegne
Hanne Christensen,
Sekretær & webmaster.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *