Ang. evt. sammenlægning af SSF og DIS-Danmark – Slægt og Data

Der er arrangeret et fælles møde med repræsentanter fra begge foreninger lørdag den 24. juni 2017 i Odense.

Sidste nyt (12. juni 2017): Mødet er flyttet til Middelfart.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland har på sidste bestyrelsesmøde besluttet at sende 2 repræsentanter til mødet: Formand Nic. Johannsen og sekretær Hanne Christensen.
Du er velkommen til, at sende en mail til sekretæren eller skrive en kommentar under dette indlæg. Kommentarerne blive synlige for alle (NB: Webmaster skal godkende kommentaren inden den kan ses af andre. Upassende kommentarer eller spam slettes af webmaster).

Bestyrelsen i Slægtshistorisk Forening Sønderjylland afventer pt. udviklingen og vil informere medlemmerne via www.shfs.dk når der er noget konkret at forholde sig til. Det er der pt. ikke, da der i øjeblikket ikke foreligger forslag til vedtægter eller planer for, hvordan en eventuel sammenslutning skal foregå.
Den endelige afgørelse om, hvorvidt Slægtshistorisk Forening Sønderjylland skal tilslutte sig en evt. sammenslutning af de 2 nævnte foreninger, vil være op til foreningens generalforsamling.

Læs mere om forarbejdet til en eventuel sammenlægning på Slægt og datas website (man behøver ikke at være medlem af DIS-Danmark for at læse dette) eller på SSF´s website. På de samme sider forventes at blive lagt supplerende materiale ud efterhånden som processen skrider frem.

Der er INTET afgjort endnu – alle muligheder er åbne.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *