Nyt fælles blad udkommer snart

Medlemmer af Slægtshistorisk Forening Sønderjylland (og derigennem medlem af SSF) får normalt tilsendt bladet “Slægten” 2 gange årligt. I år er “Slægten” og “Slægt og Data” (medlemsblad for DIS-Danmark”) blevet slået sammen under ét fælles navn: “Slægtsforskeren“.
“Slægtsforskeren” forventes at udkomme 4 gange årligt. Det nye nummer udkommer snart og udsendes direkte til medlemmerne.  Se omtale af bladet nedenfor.

Bestyrelsen i Slægtshistorisk Forening Sønderjylland har derfor besluttet, at udsende foreningens Medlemsbrev via mail. De medlemmer, der ikke har oplyst en mailadresse til foreningens kasserer, får medlemsbrevet tilsendt pr. post.
Når medlemsbrevet bliver udsendt vil det også blive lagt på foreningens website og det vil fremgå af et indlæg på siden, at det er udsendt.

 

DIS Danmarks website kan man fra 17. juni 2017 læse følgende omtale af bladet “Slægtsforskeren“:

Næste nummer af medlemsbladet på trapperne

Medlemsbladet “Slægt & Data” har skiftet navn til “Slægtsforskeren”. Fremover bliver det et fælles blad for DIS-Danmark og SSF. Leveres til omdeling den 19. juni

Det er et meget særligt nummer, der kommer. Dels får det nyt navn, Slægtsforskeren, og dels er det resulatet af et samarbejde med Sammenslutningen af Slægtshistoriske Foreningen. SSF’s medlemsblad Slægten og Slægt & Data bliver slået sammen – i fællesskab kan vi forhåbentlig få et endnu bedre blad ud af det.

Af det spændende indhold kan I glæde jer til en stor artikel om natmænd og rakkere, en vejledning i at lave slægtstavler og en oversigt over, hvad der sker med offentlige data lige for tiden. Der er betragtninger over kvinders fødealder før i tiden og en introduktion til de mange nye muligheder på Familysearch. Nummerets tema er Opslagsværker og vi anmelder en stribe gode bøger. Plus meget mere.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *